Reverzní osmóza

 

Reverzní osmóza

Reverzní osmóza je nejlepší prakticky využívanou filtrační technologií, jaká je v současnosti k dispozici. Je to celosvětově nejčastěji používaná technologie při čištění a výrobě balených vod. Je účinná při odstraňování nebo v podstatné míře snížení velmi široké škály cizorodých látek. Z veškeré technologie používané při filtraci vody má největší rozsah odstranění kontaminace. Reverzní osmóza umožní odstranění částice tak malé jako jednotlivé ionty. Póry v membráně reverzní osmózy jsou jen o velikosti 0,0005 mikronů (bakterie jsou od 0,2 do 1 mikronu & viry jsou o velikosti 0,02 do 0,4 mikronů)

Ve spojených státech tuto technologii běžně používá od devadesátých let mnoho domácností pro úpravu pitné vody a na vaření. Využití reverzní osmózy je velice široké. Používá se v domácnosti, akvaristika, laboratoř, náhrada destilace, hydroponie, gastronomie, strojírenství, elektroerozivní obrábění, laserové dělení materiálu, čištění technologických vod, potřeba ultračisté vody……

V našich systémech je použita vysoká kvalita použitých  komponentů pro prémiovou čistotu a vysoké účinnosti a ekonomiky provozu což klademe na první místo. 

 

 

Vaše IP adresa je: 34.228.7.237
Copyright © 2024 Zen Cart. Powered by Zen Cart | Hosting by Zserver